Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Işıkhan, emeklilere yönelik bayram ikramiyesinin ödeme tarihlerinin planlandığını ve bayram öncesinde hesaplara aktarılacağını belirtti. "Bayram ikramiyeleri için Meclis'ten geçen yasayla ilgili çalışmalar tamamlandı." diyen Işıkhan, "Her zaman en iyi koşulları sağlamak istiyoruz ancak mevcut şartlara göre hareket ediyoruz. İnşallah, daha iyi hizmetler sunacağız." ifadelerini kullandı.

Emekli maaşını farklı bir bankaya taşımaya çalışanlara kredi engeli Emekli maaşını farklı bir bankaya taşımaya çalışanlara kredi engeli

Bakan Işıkhan, Bağ-Kur'luların sigorta prim gün sayısının SSK'lılarla eşitlenmesi konusunda da açıklamalarda bulundu. "Bu konu orta vadeli planlarımız arasında yer alıyor. Düzenlemeleri yaparak adaleti sağlayacağız." diyen Işıkhan, istihdamın artırılması ve kayıt dışılığın azaltılmasının önemli hedefleri olduğunu vurguladı.

Ayrıca, Işıkhan Emekliler Yılı kapsamında emeklilere yönelik desteklerin devam ettiğini ve çalışmaların sürdüğünü de dile getirdi.