Zonguldak'ta korkunç olay yaşandı. 11 yaşındaki küçük kızına birden fazla cinsel istismarda bulunan babaya söylenecek sözler tükendi.

Geçen yıl E.V. babasının ona  cinsel istismarda bulunduğunu annesi F.V.’ye, söyledi.   Bunun üzerine F.V. karakola gidip  şikayetçi oldu. M.V., yakalanarak gözaltına alındı. Kızına defalarca cinsel istismarda bulunduğu öne sürüldü. M.V tutuklandı. M. V. hakkında dava açıldı.

 Sanık Murat V. kendisine yönelik suçlamaları reddetti. “Öz kızım olur. Kızıma herhangi bir şekilde istismarda bulunmadım. İftira atıyor. Ben madende çalışıyorum. Kendim yalın ayak bile olsa işe gidip aileme baktım. Onları hiç aç bırakmadım. Eşimi ailesi şımarttığı için onların yönlendirmesiyle bana iftira atıyor. Ben işteyken eşimi dolduruşa getiriyorlar” diyerek kendini bu şekilde savunmaya çalışaraak, ailesine her koşulda baktığını dile getirdi.

Suçlamaları kabul etmişti

M. V.'nin evde yalnız kaldıklarında farklı günlerde kızına cinsel istismarda bulunduğunu itiraf ettiği hatırlatıldı. Hatta bununla ilgili; "Bu eylemleri ben yaptım, cezama razıyım." dedi ve  suçlamaları kabul etti. M.V'ye bu hatırlatıldığında ise  “Bu ifadeyi ben verdim. Biriyle tartışmıştım. İlk defa jandarma gördüm. Jandarma beni çalıştığım madenden aldı. Savcıya gittiğimde de korktum. Olmayan şeyler söyledim” diyerek kendisini korumaya çalıştı.  Sanığa, mahkeme başkanı, bu sırada mahkeme başkanı, jandarma, savcı görünce korktuğunu belirten sanığa "Hakim de ilk defa görüyorsun, korkmuyor musun?" diye sordu. Sanık, “Korkuyorum. O gün savcı huzurunda elim ayağım kesildi. Korkudan olmayan şeyleri söyledim. Hakim karşısında da korkuyla önceki ifadeleri kabul ettim” dedi ve savcıdan korktuğunu ve bu yüzden olmayan şeyleri kabul ettiğini ileri sürdü.

"Babam" diye cevap verdi

'Babam böyle şeyler yaptığında kötü hissediyordum’ diyen kız çocuğuna, ‘özel bölgelerine dokunan oldu mu’ sorusuna ise ‘babam’ cevabını veren kızının ifadelerini reddetti.

Zeka geriliği raporu talep edildi

Savcı, M. V.'nin ‘kendi öz çocuğuna karşı 1’den fazla kez nitelikli cinsel istismar’ suçundan 47 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını istedi. Sanığın ailesi avukata iletti ve sanık   hakkında zeka geriliği raporu alınması istendi. Mahkeme heyeti, sanığın ifadesinde herhangi bir tutarsızlık olmadığını belirtti, bu talebi reddetti. Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluğunun devamına karar vererek duruşmayı erteledi.