Düğün ve eğlence yerlerinde çok sayıda ateş eden insana rastlanıyor. Bu yüzden, polis ekipleri denetimleri oldukça sıklaştırma kararı aldı. Çok sayıda silah ele geçirildi.

Denetimler arttı

Düğün ve eğlence merkezlerindeki magandalar nedeniyle, çok sayıda ölümler olabiliyor. Polis ekipleri ise; önlem almak için denetimleri sıklaştırdı.
Çok sayıda ihbar geldi
Meram İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, adreslere intikal etti. Gelen bilgiye göre  Yaylapınar Mahallesi ve Uzunharmanlar Mahallesi’nde düzenlenen asker eğlenceleri ve  Uluğbey Mahallesi’nde düzenlenen düğünlerden gelen silah atma ihbarları çok sayıda geldi ve ekipler, ihbar yerine gitti.

3 ayrı adreste bulundu

Polis ekipleri 3 ayrı adreste 4 adet kurusıkı tabanca , 2 adet ruhsatsız tabanca ve tabancalara ait şarjör ile 4 adet av tüfeği ele geçirdi. Toplam 5 kişiye yasal işlem başlatıldı.

"Düğün Evi Yas Evi Olmasın"

Konya Emniyet Müdürlüğü vatandaşa uyarıda bulundu. “Sizin Eğlenceniz Başka İnsanların Acısı Olmasın. "Düğün Evi Yas Evi Olmasın” diyerek, düğün evini yas evine çevirmesinler diye uyarıda bulundu.