Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Eskişehir'deki mitingde konuştu.

İşte Mansur Yavaş'tan öne çıkan sözler:

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş, “Kandil’den gelen bu lafları reddediyoruz, hükümetin ekmeğine yağ süren bu konuşmaları reddediyoruz. Konuşmaları alıp bizi terör iltisaklı yapmaya çalışan iktidarı da reddediyoruz. Televizyonda gösteriyorlar; Kandil’dekilerin, eşkıya başının ekmeğine yağ süren konuşmalarını ekranlara koyuyorlar. Ama aynı şahıslar şunları da söylüyor; ‘Bizimle en fazla irtibatı bu hükümet kurdu. Bir sürü bürokratı gönderdi, anlamadık şimdi bize niye kızıyor’ diyorlar. Bu ikiyüzlü bir siyasettir. Bu ülkede bebek katilini cezaevinden çıkaracak hiçbir güç yoktur." dedi.

"Buna kahkaha atın"

Yavaş, sözlerine devam ederek; "Yerel seçimlerden önce ‘Mansur Yavaş gelecek, sayaçları PKK’lılar okuyacak’ dediler. Yuh yapmayın, gülün bunlara, kahkaha atın. Bu laflara deli inanmaz. Vatandaşı korkutmak için bu lafları söylediler.” dedi.

"EN BÜYÜK BEKA SORUNU İKTİDARIN KENDİSİ"

Mansur yavaş son sözlerine şöyle devam etti: "Alışmışlar, her seçim ‘beka.’ Seçim biter ‘beka’ da biter. Ülkedeki mülteciler bekamızı tehdit ediyor. Ülkemizdeki pahalılık bekamızı tehdit ediyor. İddia ediyorum, en büyük beka sorunu, bu iktidarın kendisi haline geldi.Kötü giden hiçbir şey bunların üstüne yapışmıyor..."