Gelecek Partisi’nin Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) binası açılışı Millet İttifakı il başkanları ve milletvekili adaylarının tamamının katılımı ile gerçekleştirildi. Programa ilgi yoğun olurken, Gelecek Partisi Konya İl Başkan V. Ahmet Arslan Konya halkından Millet İttifakı’na destek istedi.

Gelecek Partisi Konya İl Başkan V. Ahmet Arslan, Seçim Koordinasyon Merkezi(SKM) açılışı ile ilgili yaptığı açıklamada, "14 Mayıs'ta Millet İttifakı iktidar olacak" dedi.

“14 MAYIS ÇOK ÖNEMLİ BİR VİRAJ”

Gelecek Partisi Konya İl Başkan V. Ahmet Arslan, “14 Mayıs bizim için çok önemli bir viraj. Bu noktada hepimiz elimizi taşın altına koyarak, milletvekili adaylarımızı TBMM'ye, Sayın Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı, Genel Başkanlarımızı da Cumhurbaşkanı Yardımcısı seçerek Çankaya köşküne göndereceğiz. SKM’de emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu birliğin 14 Mayıs’ta taçlanması ve Millet İttifakı’nın listelerinin birinci çıkması için, hepimizin el ele, gönül gönüle çalışması lazım” dedi.

Millet İttifakı birlik ve beraberlik görüntüsü vermeye devam ediyor

Millet İttifakı'nın tüm il başkanları ve milletvekili adaylarının katıldığı açılış, toplu fotoğraf çekiminin ardından, Milletvekili adayları ve partililerin saha çalışmaları için bölgelerine hareket etmesi ile sona erdi.