Böyle bir şey görülmedi. Sivas’taki 16 yaşındaki genci öldüresiye dövüp işkence ettiler. 16 yaşındaki gencin dövüldüğü anları sosyal medyadan paylaştılar. 

Sivas'ta gençler grubu, 16 yaşındaki gence işkence yapıp acımadan dövdüler. Dövdüükleri anları sosyal medyadan paylaştılar. 16 yaşındaki genç ve gencin ailesinin ifadeleriyle birlikte şahıslar Emniyet'e alınıp serbest bırakıldı.

Öldüresiye dövme nedeni...

Sivas'taki Çongar köyünde öldüresiye dövme olayı yaşandı. Kayseri’den Çongar'a amcası E.P'nin yanına giden 16 yaşındaki E.P. ile bir grup genç arasında küfürlü konuşma gerçekleşti. İ.H., K.B.E., B.B.E, A.A. ve M.A., E.P.'yi köy dışına götürüp E.P'yi darp ettiler. Birde yetmezmiş gibi o anları kaydetiler. E.P. jandarmaya giderek şikayette bulundu. Bir genç grup, İfadeleri alınıp serbest bırakıldı. 

Yaşadıklarını anlattı

 E.P. yaşadıklarını anlatttı, “Ben bayram ziyareti için köyüme gelmiştim. Kuzenimle beraber eve gelirken 5-6 kişi önümüzü kesti. Daha sonra hiç kimsenin olmadığı sessiz bir yere götürüp dövmeye başladılar. Sonra videoya aldılar ve 2 kişi yüzük ve demir ayakkabılarla vurdular. İyice yorulduktan sonra beni bıraktılar. 'Kimseye söyleme, yoksa seni öldürürüz' dediler. 2 gün sonra jandarmaya söyledim. Döven kişinin babası da tokat attı. Görüntüleri sosyal medyada paylaşmışlar. En son herkeste video vardı. Şu an videoları kaldırmışlar. Anneme küfür ettiler, ben yine bir şey diyemedim” diye konuştu.