CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Giresun'da vatandaşlara seslenip; "Her şey çok güzel olacak" dedi ve sözlerini ise ülkeye baharların geleceği mesajını vererek bitirdi.

"Terör suç"

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Giresun'da miting düzenledi ve başlangıcını yaptığı konuşmada, Millet İttifakı'nın  Cumhurbaşkanı adayı olarak seçilmesi mümkün olursa,  ülkenin birlik ve beraberliği için çalışacağını gereken her şeyi yapıp çalışacağını dile getirdi. Kılıçdaroğlu, sözlerine devam edip;  terörle mücadele konusunda herkesin elinden geleni yapıp ortak bir şekilde  mücadele edeceğini dile getirdi. Terörün suç olduğunu da ve kim yaparsa yapsın buna karşı durmanın gerekliliğini belirtti. 

"4 doların altına düşmeyecek"

Kılıçdaroğlu, Giresun'da bulunup konuşmaya devam ederek; fındık üreticilerinin dertlerine de  değindi ve  fındık üreticilerinin emeğinin başkaları tarafından sömürüldüğünü ifade etti. Kılıçdaroğlu, fınıdık üreticilerinin haklarını korumak için ellerinden geleni yapacağını dile getirip; ayrıca  fındık fiyatını 4 doların altına düşürmeyeceklerini söyledi. 

"Her şey güzel olacak"

Kılıçdaroğlu, son sözlerinde, üllkedeki kamplaşmanın artık son bulması gerektiğini ayrıca vurguladı ve  gençlerin yurt dışına gitmek zorunda kalmaması için köy okullarının açılacağını ve öğretmenlerin görevlendirileceğini ifade ederek; öğretmenlerin ve gençlerin daima yanında olduğunu vurgulayarak; gençlerin yurt dışına gitmemesi için elinden geleni yapacağını dile getirdi. Kılıçdaroğlu, konuşmasını"Her şey çok güzel olacak" sözleriyle tamamladı ve buralara bahar geleceğinin sözlerini de verdi.