Türkiye İşçi Partisi Konya Milletvekili Adayı İbrahim Altınpınar, Türkiye İşçi Partisi ile ilgili açıklamalarda bulunup, vadettiklerini dile getirdi. Ayrıca aday Altınpınar, nasıl bir Türkiye istediğini de belirtip halkın her daim yanında olduğunu da hissettirdi.

“Gizli kapalı kapılar ardında konuşmayacağız”

Türkiye İşçi Partisi Konya Milletvekili Adayı İbrahim Altınpınar, sözlerine başlayarak: “Biz parti olarak zaten tüm ötekileştirilenlerin partisiyiz, bunu kitlelere ulaştırmak için yurttaşlarla sokakta, toplu taşımada, pazarda kısacası hayatın içinde birlikte yaşıyor birlikte mücadele ediyoruz. Parti olarak yurttaşlara hiçbir zaman yalan söylemeyecek, gizli kapalı kapılar ardında konuşmayacağız, samimiyet ve doğruluk vadediyoruz. Bu bağlamda da hayatın her alanında Türkiye İşçi Partisi olarak yurttaşlarımızla iletişim halindeyiz ve bunu her geçen gün güçlendirerek kitlelere daha çok ulaşma hedefimiz var.” dedi. Aday Altınpınar, her daim birlikte mücadele ettiğimizi ve hiçbir zaman kapalı kapılar ardında konuşmayarak, yalan söylemeyeceklerini de ayrıca dile getirdi.

“3 vekil çıkartmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz”

Konya Milletvekili Adayı İbrahim Altınpınar, herhangi bir anket çalışması yapmadıklarını dile getirerek;  “Sokaklardaki çalışmalarımız, ilçe, iş yeri ve mahalle ziyaretlerimizde sohbetlerimizde halkımızın tepkisini, bize bakışını değerlendiriyoruz. Bu bağlamda Konya ilimizde hedefimiz en az 2 milletvekilimizle, Konyalı yurttaşların parlamentoda temsil edilmesini sağlamak. Yurttaşlarımızın da desteği ile 3 vekil çıkartmak içinse çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.

“Yoğun bir çalışma içindeyiz”

Aday Altınpınar, “Tüm vekil adayı arkadaşlarımla birlikte yer yer farklı alanlarda, yer yer ise hep birlikte yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Seçim süresi boyunca, köylere, ilçelere, mahalle ve iş yerlerine ziyarette bulunup halkımızla buluşuyor ve çalışmalarımızdan söz ediyor, dertlerimizin ortak olduğundan söz ediyoruz.” diyerek sözlerine devam etti.

“Her alanda var olmaya çalışıyoruz”

Altınpınar, sosyal medyanın var oldukları ve görünür oldukları tek mecra olmadığını dile getirerek; “İşçilerin, emekçilerin, yurttaşın, sokakta, basın açıklamasında, grevde, eylemde, destek olabildiğimiz, yanında olduğumuzu hissettirebildiğimiz her alanda var olmaya çalışıyoruz ve bunu gösterebildiğimizi düşünüyorum.” diyerek belirtti.

“Çocukların istismar edilmediği bir Konya için mücadele edeceğiz”

Aday, Altınpınar, son sözlerinde: “Üreten, ürettikçe kazanan, çocukların istismar edilmediği, hayvan hakları konusunda en ağır yaptırımların uygulandığı, eğitim ve sağlık hizmetlerinin, temel gıda ihtiyaçlarının ve iletişimin devlet tarafından karşılanacağı, özelleştirilen tüm kamu varlıklarının tekrar kamuya kazandırıldığı, çiftçinin ve üreticinin, çalışanların haklarını tam olarak aldığı, huzur ve güven içinde yaşayacakları bir ülke ve Konya için mücadele edeceğimizi, 4 vekil ile 5 yıldır parlamentonun en muhalif partisi iken 14, 24 vekil ile neler yapabileceğimizin takdirini yurttaşlarımıza bırakıyorum. Şimdiye kadar vermiş oldukları ve bundan sonra da verecek oldukları desteklerden ötürü tüm Konyalı hemşehrilerimize teşekkür ederim.