Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu hakkında ihanet iddiaları vardı. Bu olaylar ardından çift Azerbaycan-Bakü'ye gitti ve orada bir söyleyişe katıldılar, ihanet sorusu gerginliğe neden oldu.

Yurt dışına çıktılar

Kadir Doğulu'nun bir kadınla sarmaş dolaş görüntüleri ortaya çıkmıştı ve bu da gündem konusu olmuştu. Görüntülerin ardından boşanma iddiası da gündeme gelmişti. Fakat çift, el ele görüntüler verdi ve sonrasında yurt dışına çıktılar.

Gergin anlar

Ünlü çift, Azerbaycan-Bakü’ye gitti.   Bakü Üniversitesi'nde söyleşiye katıldı. Çift, söyleşide gelen bir soru üzerine gerginlik yaşadı.

"Gördüğüne neden nanmıyorsun?"

Bir kişi, ihanet iddiasını sordu ve Neslihan Atagül; " Bunu mu merak ediyorsunuz? Gördüğüne neden inanmıyorsun?” diye yanıt verdi. Ardından Kadir Doğulu'da açıklama yaptı.

Kadir Doğulu da açıklama yaptı

Doğulu şu yanıtı verdi: "Medeni bir cesaretle güzel bir soru sordun. Takdir edilesi. Hepinizi hayatları var ve biri gözlemliyor, o şahsi hayat değil. O sizin şahsiyetiniz şahitliği... Benim şahsi hayatımdan, eşimin şahsi hayatından ilgilenmek isterseniz oralardan soru sorabilirsiniz. 'Bu kadar çıkan habere rağmen nasıl eş olmayı başarabiliyorsunuz?' diye sorabilirsin. Bu kadar doğru yanlış demeden, ortalığa yayılan bu haber silsileleri neden benim ailemle aramı bozarken sizin aranızı bozmuyor diye sorabilirsin" diyerek; kendisini açıklayıp katılımcıya bu soruyu sorma cesareti gösterdiği için ayrıca "Takdir edilesi" diye vurguladı.