Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu, Balıkesir'de vatandaşlarla buluştu. Fakat burada yalnız değildi. Kılıçdaroğlu'na İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'da eşlik etti. Aynı zamanda Mansur Yavaş ve Ali Babacan'da Balıkesir'de halka seslendi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçimlere az günler kala, Balıkesir'de vatandaşlara seslendi. 

Balıkesir'de Kılıçdaroğlu, İmamoğlu, Yavaş ve Babacan da vardı. 

Mansur Yavaş’ın ardından Ekrem İmamoğlu, küürsüye çıktı.

Ekrem İmamoğlu'nun sözlerinden işte öne çıkanlar:

"Her şeyi bilen bir kişinin otoritesi bizi nereye getirdi görüyoruz. Pazara gittiğinizde bile dün ile bugün arasında fark var." diyen İmamoğlu, alım gücünün zorluğuna ve güçlüğüne dikkat çekerek. Yiyecek fiystlarının artışını dile getirdi.

Sözlerine devam eden İmamoğlu, " İnsanlar cebindeki parasıyla dün alabildiklerini bugün alamıyorlar. 22 yıldır -cek, -cak diyen iktidarı bu millet tıpış tıpış evine yollar." dedi. 

İmamoğlu, ne kadar ücret kazanılırsa kazanılsın, insanların istediklerini şu anda alamadıklarını vurguladı.

İmamoğlu son özlerind: "Bu millet hak yiyenle yemeyeni ayırt eder. Balıkesir’in halkı yalancı pehlivanla gerçek pehlivanı ayırt eder. 15 Mayıs sabahında sizi pırıl pırıl güzellikte bir Türkiye’ye uyandıracağız. Mülakat belasından bu memleketi kurtaracağız." diyerek; bu ülkeyi vtandaşın istediği gibi bir hale getirmek istediklerini dile getirdi. Ayrıca mülakatların üzerinde de durdu.