İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Nevşehir'de vatandaşlara seslendi ve vatandaşların ilgi odağı oldu. Akşener;  seçi koordinasyon merkezinin açılışına katılarak; "  Akşener, Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu için ve İYİ Parti için oy istediğini belirtti. Ayrıca “14 Mayıs’ta  İYİ Parti’mizi birinci parti olarak o sandıktan çıkaracağız” dedi.

"Doktorlarımızı dinledim"

Akşener, Nevşehir'de Seçim İrtibat Bürosunun açılışının gerçekleştirdi. Akşener, konuşmasının başlangıcını yaparak;  "3 yıl boyunca esnaf gezdim. Bu esnaf dükkanları içinde bir kere bile kendi partimi övmedim, başka partileri yermedim. Milletimizi dinledim, gençlerimizi dinledim, kovulan doktorlarımızı dinledim, dayak yiyen hemşirelerimizi dinledim" diyerek; toplumsal sorunlara değinip, sorunlar yaşayan vatandaşları ayrıca dinlediğini belirtti.

Bir oy Kemal'e bir oy Meral'e

 Akşener, son sözlerinde seçim irtibat bürosunun açılışısında Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı  Kılıçdaroğlu için ve İYİ Parti için oy istediğini söyledi. "İYİ Parti’mizi birinci parti olarak o sandıktan çıkaracağız” diyerek; kendisine de patisine de inandığını, güvendiğini dile getirdi.

Akşener, konuşması bittikten sonra halkla fotoğraf çektirip; Nevşehir'den ayrıldı.