İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara'da seçim koordinasyonu merkezinde vatandaşlara seslenip dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Akşener; " Benim adımı görmeyeceksiniz. Ama orada İYİ Parti'nin güneşini göreceksiniz." dedi.

"Birbirinin aynıdır"

Meral Akşener, Ankara 1. Bölge milletvekili adayı olan  Koray Aydın'ın seçim koordinasyon merkezi açılışında konuştu.  Akşener, vatandaşlara seslenerek: “Bu partinin en büyük özelliği ben başta olmak üzere; her bir üyenin, her bir gönüldaşımızın bir hissesinin olduğu bir alan olmasıdır. Yani benim sahip olduğum bir hisseyle, Ankara'nın herhangi bir ilçesinde üye olmuş bir kardeşimizin sahip olduğu hisse birbirinin aynıdır." diyerek İYİ Parti'nin özelliklerine dikkat çekti ve herkesin, her üyenin eşit olduğunu dile getirdi. 

"Türkiye için..."

İYİ Parti kurulmamış olsaydı, neler olabileceğini dile getiren Akşener, sözlerine devam ederek: “Biz Türkiye için strateji üreten, Türkiye için nefsini ezen, Türkiye için egosundan vazgeçen insanlarız. Biz 31 Mart seçimine kendi başımıza girmiş olsaydık x alırdık, y alırdık, z alırdık. Sonuç itibariyle kendimizin ne olduğunu tarttırır görürdük. Ama sonuç olarak ne Ankara alınırdı ne İstanbul alınırdı." diyerek Türkiye için, vatan için nelerden feragat ettiklerini de ayrıca dile getirerek seçime kendi başlarına girdiklerinde ne olabileceğini de belirtti.

"İYİ Parti'nin güneşini göreceksiniz"

Akşener, 13. Cumhurbaşkanı'nın Kılıçdaroğlu olacağını belirterek; oy pusulasında CHP ve İYİ Parti'nin olacağını söyledi. Bu sözlerle birlikte Akşener: “Hani diyoruz ya; ‘Bir Kemal'e, bir Meral'e.' Benim adımı görmeyeceksiniz. Ama orada İYİ Parti'nin güneşini göreceksiniz ve ‘evet' mührünü ona basacaksınız. Yani biz herhangi bir partinin logosu altında seçime girmiyoruz, hiç de öyle girmedik” dedi ve önemli olanın parti olduğunu vurguladı. 

"İYİ Parti'yi birinci çıkaracağız"

Akşener, ayrıca: “Parlamenter sistemin konuşulacağı son seçimdir bu. Dolayısıyla İYİ Parti'yi birinci çıkaracağız, Sayın Kılıçdaroğlu'nu da 13. Cumhurbaşkanı olarak seçeceğiz” diyerek hedeflerini dile getirdi.

"Bu ülkenin sigortası İYİ Parti'dir."

Akşener, son sözlerinde: “Bu ülkenin emniyet supabı İYİ Parti'dir. Bu ülkenin sigortası İYİ Parti'dir. İYİ Parti'de bulunan her bir arkadaşımız birer başarı sembolüdür. Dolayısıyla bu başarıların sahipleri olan bu arkadaşlarımızın; yarın kurulacak iktidarda daha fazla yer almasını istiyorsak, benim de başbakan yetkilerine sahip bir kişi olmamı istiyorsanız partimizi birinci çıkaracaksınız” diyerek İYİ Parti'nin birer başarı sembolü olduğunu dile getirdi.