Konya'da, Erenköy Mahallesi Yeni Sille Caddesi üzerinde bulunan bir alkollü restoranda meydana gelen olayda, Yavuz Y. adlı şahıs tarafından Cem Çokkaynar bıçaklanarak ağır yaralandı.

Olay, akşam saat 22.00 sularında merkez Selçuklu ilçesi Erenköy Mahallesi'nde bulunan söz konusu restoranda gerçekleşti. İddiaya göre, restoranda karşılaşan Yavuz Y. ile Cem Çokkaynar arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek olayın vahametini artırdı. Tartışmanın şiddetlenmesi sonucunda Yavuz Y., bıçak kullanarak Cem Çokkaynar'ı ağır bir şekilde yaraladı.

Konya'da zirai ilaçlama yapan kişi zehirlenerek hastaneye kaldırıldı Konya'da zirai ilaçlama yapan kişi zehirlenerek hastaneye kaldırıldı

Cem Çokkaynar, kanlar içerisinde yerde yığılı halde bulunurken, Yavuz Y. ise hemen otomobiline binip kaçtı. Olayın ardından sağlık ekipleri, ihbar üzerine hızla Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne yetişerek Cem Çokkaynar'ı tedavi altına aldı. Ancak, mağdurun durumunun ağır olduğu belirtildi.

Polis ekipleri, olayın ardından şüpheliyi yakalamak için geniş çaplı bir çalışma başlattı. Kameraların incelenmesi ve tanık ifadeleri doğrultusunda şüpheli Yavuz Y.'nin izini sürmeye çalışan polis, olayın netleşmesi için çalışmalarını sürdürüyor. 

Kaynak: DHA