Konya’da korkunç olay! Tartıştı torunu tarafından bıçaklanan anneanne ağır yaralandı Konya’da korkunç olay! Tartıştı torunu tarafından bıçaklanan anneanne ağır yaralandı

Muradi'nin ifadesine göre, cinayetin sebebi, iş arkadaşı Hasani'nin iddia edilen taciz girişimiydi. Muradi, polise verdiği ifadesinde, "Bana sarkıntılık ediyordu. Bunun üzerine tartıştık. Çıkmadan önce kemerimin altına demir baltayı sakladım. Kafasına baltayla birkaç kez vurdum" dedi.

Olay, 6 Şubat'ta Karatay ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi Metalciler Sanayi Sitesi'nde gerçekleşti. Sitenin güvenlik görevlisi, kanlar içinde yatan bir kişiyi fark ederek hemen polise haber verdi. Gelen ekiplerin yaptığı incelemede, Abdulvasi Hasani'nin kesici bir aletle öldürüldüğü tespit edildi ve cesedi Konya Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı.

Polis, cinayetin ardından hızla harekete geçti ve güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek zanlının kimliğini belirledi. Seyfullah Muradi'nin, Hasani'yi baltayla 15 kez vurduktan sonra kaçtığı ve daha sonra ölüp, ölmediğini kontrol etmek için geri döndüğü görüldü. İki arkadaşın olaydan iki gün önce Konya'ya geldikleri ve aynı fabrikada çalıştıkları da polis tarafından tespit edildi.

Polisin düzenlediği operasyon sonucunda Muradi, fabrikada yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan aramalarda, zanlının kanlı elbiseleri ve suç aleti olan baltası bulundu. Muradi'nin ifadesinde, "Bana sarkıntılık ediyordu. Bunun üzerine tartıştık. Çıkmadan önce kemerimin altına demir baltayı sakladım. Yürürken de tartıştık. Kafasına baltayla birkaç kez vurdum" dediği öğrenildi.

Soruşturma sonrası tutuklanan zanlının, adli süreç devam ediyor.

Kaynak: DHA