İşte Başkan Özgökçen'in sözleri:

"Göreve geleli yaklaşık 2 yıllık zaman oldu. Süreç içinde Türk Futbolunun kaos sürüklenmemesi, iyi yerlere gelmesi adına hep elimizden geldiği kadar sessiz kaldık."

Başkan Özgökçen "Sessizliğimiz herhalde uysal koyun süriyetine soktu ama hiç kimse bizi uysal koyun olarak görmesin." diyerek "Konya şehri, Konyaspor camiası çok büyüktür. Kimse Konyaspor camiasını karşısına almaya kalkmasın. Bunun bedelini çok ağır biçimde öder." diyip ifade etti.

Çok iyi başladı

Başkan Özgökçen; "Çok iyi başlayan bir mücadele. Her iki takım açısından iyi oyun. Belirli bir dakikadan sonra tabiri caizse çok pespaye bir yönetim, hakem yönetimi. Rezil bir yönetim. Tamamen maçı katledici kararlar. Maçın bir taraftan alınıp diğer tarafa verildiğini görüyoruz.

Şu ana kadarki tecrübelerimiz gösterdi

Şuana kadar ki tecrübelerimiz gösterdi ki çok fazla sesi çıkanın hakkını aldığını bir zemin oluştuğunu görüyoruz. Konyaspor camiası kesinlikle bundan sonra sessiz kalmayacaktır. Bu güzel oyunun, mücadelenin daha iyi sonuçlanması gerekir fakat hakem triosu maçımız katletti.

TFF'ye sesleniyorum

TFF'ye sesleniyorum her hafta 1 takım açıklama yapmak zorunda kalıyor. Herkes belki kuyruğunu basıldığında açıklama yapıyormuş gibi geliyor ama bu durum Türk futbolunun kanayan yarası. Bunun bir an önce önüne geçilmesi gerekiyor.

Murat Başkanım ile maçtan önce hakemin ne kadar yetersiz olduğunu konuştuk Bu maçta uygulamasını bizzat gördük. Kendini geliştirmekten aciz olduğunu kendi aramızda konuştuk. Alttan yeni hakemler çıkartmamız lazım, yeni insanlar çıkartmamız lazım. Burada bugün bize yapılan haksızlık, yarın başka bir takıma yapılabilir. Hakem kırmızı kartın acısını çıkartmak için tamamen uydurma bir penaltı ile Konyaspor’u tam anlamıyla katletmiştir." dedi.

Özgökçen; "Konyaspor camiası olarak artık bunun altında kalmayacağız, sessizliğimizi bozacağız. Bundan sonra Sarper Barış Saka'yı maçlarımızda istemiyoruz. Taraflı duruma düşmüştür Tarafsızlığından endişe duyuyoruz. Bunu tüm mecralarda arayacağımızı ilan ediyorum.” diyerek son sözlerini dile getirdi.