Vatandaşların dilinden düşmüyor. BİM ile ilgili bozuk ürünleri vatandaşlar paylaşarak şikayet ediyor. BİM'den çıkan özellikle indirimleri ürünler vatandaşı şoke ediyor.

Şikayetler artıyor

BİM'e gelen şikayetler vatandaşlar tarafından her geçen gün artmaya devam ediyor. Vatandaşlar BİM'le ilgili sorunlarını ve problemlerini paylşıp dile getiriyorlar.  BİM'in çözüm noktasında çokta bir şey yapmadığını vatandaşlar belirtiyor. 'Kampanya’ veya ‘indirim’ adı altında  son kullanma tarihi geçmiş ürünler, SKT’si geçmeye yakın ürünlerin raflarda satılması.  Ayrıca çalışanların tavırları ve ürünler kataloğu iççerisindeki ürünler de markete getirilmiyor. 

BİM artık pahalı

 BİM mağazalarında ayrıca süt, yumurta, peynir ve ayçiçek yağı fiyatları artışla da şikayet ediliyor. Artık BİM'de pahalılık hüküm sürüyor.

"Bozuk çıktı"

BİM müşterisi, kazandibi alıp kazandibinin bozuk çıktığını söylerek şikayette bulundu. Son kullanma tarihinin 2 gün kalmasına rağmen hâlâ sattıklarını dile getirdi.  

"Tavuk kokmuştu"

 Fulya isimli BİM müşterisi, BİM'den aldığı tavuğun bozuk olduğunu dile getirdi ve kotuğunu da ayrıca belirtti. 

"But çürümüştü"

 Gökçen isimli BİM müşterisi ise denetimsizliğe dikkat çekerek; BİM'deki butun çürüdüğünü ve kötü koktuğunu bildirdi. 

Çikolatadan köpek maması çıktı iddiası

Bir başka zincir market BİM müşterisi ise başka bir iddiada bulundu.  Ahmet isimli BİM müşterisi aldığı çikolatadan ‘köpek maması’ çıktığını belirtti.

Fiyat farkı

Zincir market BİM’de bir diğer şikayet konusu da ürün etiket fiyatı ile kasa fiyatının farklı olması oldu.