Memura ek zam için gözler hükümetteydi. Memurlar enflasyon farkı için taleplerinin sonucunda dün Cumhurbaşkanı Erdoğan memura zam için yeni düzenleme olacağını ilan etti. Memura ek zam formülü...

Memura ek zam düzenleme yapılacak.  Enflasyon karşısında her şey değiştiği gibi memur maaşları da değişiyor ve memur maaşlarına zam geliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, memura ek zam için sinyal verdi. 

Memura zam geliyor mu ?

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu. Memura ek zam gelecek, bu düzenleme  temmuz ayında yapılacak.  bunun için bir düzenleme yapılacağı Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından dün duyuruldu. Memura yapılacak zam ve bu zamma ek olarak enflasyon farkı yanında refah payı artışını da dikkat alacak düzenlenme olacak.

"Sözümüzü tutacağız"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Memur-Sen Genel Kurulu’ndaki konuşmasında memur zammı düzenlemesini duyurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Memurlarımızı enflasyona ezdirmeme sözümüzü yine tutacağız.” dedi.

Memura kira destekleri gündemde

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kamu-Sen Genel Kurulu’nda konuşma yaptı Büyükşehirlerde yaşanan kira fiyatı sorununa karşı da çalışma yaptığını ayrıca belirtti. Memura kira ve tazminat desteği de gündem konusu oldu.