Öncelikle sizleri Konya’nın bağımsız, tarafsız ve ilkeli haber sitesi olan konyahaberal.com adına saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Şu an okumakta olduğunuz yazı, benim görüşlerimi ve değerlendirmelerimi paylaştığım yazıların ilkidir. Elbette daha önce hiçbir köşe yazısı yazma tecrübesi olamayan bendenize güvenip sizlerle buluşma fırsatı veren Konyahaberal.com Genel Yayın Yönetmeni Emrah Balcı’ya bir teşekkürü borç bilirim.

Sizlere, Konyahaberal.com gibi güzide bir basın kurulu ile yollarımızın nasıl kesiştiğini anlatmak isterim. Avukatlık stajımı yaptığım dönemde konyahaberal.com’un imtiyaz sahibi ve aynı zamanda genel yayın yönetmeni olan sevgili Emrah Balcı ile tanıştım ve akabinde yıllardır süren dostluğumuz böylece başlamış oldu.

Her sohbetimizde bağımsız, tarafsız ve ilkeli bir haber sitesi gerekliliğini savunan sevgili Emrah Balcı, ofisime uğrayıp sitenin altyapısı için gerekli çalışmaları tamamladığını söylediğinde, gözlerindeki heyecanı ve mutluluğu sizlere anlatamam.  Konyahaberal için gecesini gündüzüne katmış olan dostumun, abimin hedefine ulaşması beni çok mutlu etti fakat kendisinin benden köşe yazısı yazmamı talep etmesi ile kendi adıma biraz tedirgin oldum. Bu işin üstesinden gelip gelemeyeceğime ilişkin tedirginliğim, sevgili Emrah Balcı’nın ısrarı ile çok uzun süremedi ve kendimi bilgisayarın başında buldum.

Artık her pazartesi, gündeme dair yazılarla bu köşede sizlerle buluşacağız. Sizlerin de yazıları okuyup, bu yazılara ilişkin görüşlerinizi ifade etmeniz benim açımdan son derece önem arz etmektedir. Zira konyahaberal.com oluşumunun ana amacı sizlerin sesi olabilmektir. Ben de yazılarımda sizlerden gelen sorunları belirtmek ve bunları duyurmak için elimden geleni yapmaya çalışacağım.  

Eskilerin de dediği gibi sürç-i lisan ettiysek affola,

Haftaya tekrar görüşmek dileğiyle…