• DOLAR 32,46 %0.01
  • EURO 34,84 %0.24
  • ALTIN 2.482,19 %0.81
  • BİST100 9.530 %0.00
  • BITCOIN 61.087 %-4.25
  • ETHERIUM 2.979 %-3.9
17°
12 saat önce Ekonomi

Son dönemde altın piyasasında yaşanan hareketlilik, kuyumcuları dikkatli olmaya sevk ediyor. Altın alım-satımında dolandırıcılığı önlemek adına 81 ilde geçerli olacak yeni bir uygulama hayata geçirilecek.

14 saat önce Ekonomi

Türkiye genelindeki doğalgaz faturalarında belirgin bir artış yaşanacak. Seçim sonrası, bir dizi zamlı ürün ve hizmetin ardından, doğalgaz faturalarına da zam yapılacağı duyuruldu. Doğalgaz tarifelerindeki zam, 1 Mayıs itibarıyla yansıtılacak ve ortalama 150 TL civarında olacak.

16 saat önce Ekonomi

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP), standart altının kilogram fiyatı dikkate değer bir artışla 2 milyon 625 bin liraya yükseldi.

18 saat önce Ekonomi

Emekliler, daha cazip promosyonlar ve avantajlar sunan bankalara olan ilgilerini artırırken, var olan kredi işlemlerinin kapanmaması durumunda karşılaştıkları engel, dikkat çekiyor. Mevcut bankalar, emeklilerin maaş hesaplarını başka bir bankaya taşımalarına izin vermemekte ve bu durum, kredi almaya çalışan emekliler için bir engel teşkil etmektedir.

18 saat önce Konya Haberleri

Konya'nın Seydişehir ilçesinde iş ortaklığı yapan iki kişi arasında yaşanan anlaşmazlık, silahlı bir kavgaya dönüştü ve bir ortak yaralandı.

19 saat önce Ekonomi

Et ve Süt Kurumu, sektörde bir kez daha sarsıntı yaratan bir hamleyle, karkas et fiyatlarına yüzde 14'lük bir zam uyguladı. Bu kararın ardından piyasada önemli bir fiyat artışı bekleniyor.

19 saat önce Ekonomi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, milyonlarca çalışanın merakla beklediği soruya yanıt verdi.

20 saat önce Konya Haberleri

Konya'nın Tuzlukçu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobil ile bir kamyonet çarpıştı ve bu acı olayda iki kişi hayatını kaybetti, bir kişi de yaralandı.

22 saat önce Ekonomi

Rekabet Kurumu, Türkiye'nin önemli ilaç şirketlerinden GlaxoSmithKline ve Abdi İbrahim'e, işgücü piyasasında haksız rekabet ve bilgi paylaşımı suçlamalarıyla rekor düzeyde bir para cezası verdi.

1 gün önce Ekonomi

Euro'nun geri çekilmesine rağmen, doların yükseliş eğilimi durmuyor. 17 Nisan 2024 Çarşamba günü, serbest piyasada döviz fiyatları netlik kazandı. İstanbul serbest piyasasında dolar, 32,5280 liradan işlem görmeye başlarken, avro ise 34,5020 liradan güne başladı. İşte 17 Nisan serbest piyasa döviz fiyatlarının ayrıntıları...