Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Konyaspor ve Trabzonspor karşılaşmıştı. İlk Trabzonspor'un önde olduğu maçta sonrasında Konyaspor evinde yenmişti. Aleksandar Stanojevic, taraftarların da mutluluğundan dolayı ve aynı zamanda bütün oyunculardan çok memnun olduğunu dile getirdi.

Stanojevic, taraftarların kendilerini motive ettiğini ve bunun da oyuna yansıdığını onları da çok mutlu ettiğini dile getirdi.  "Maçın ilk dakikalarında Trabzonspor bize kıyasla daha iyi oynuyordu. Biraz kafamız karışmaya başlamıştı. Çok iyi bir başlangıç yapamadık. Kırımızı karttan sonra her şeyin daha kolay olduğunu söyleyebilirim. İkinci yarı daha iyi bir oyun ortaya koyduk ve bu her şeyi daha kolay kıldı. Bunun için memnunum. Bütün oyuncularım çok büyük bir karakter ortaya koydu. Hepsinden çok memnunum." diyerek ilk etapta çokta mutlu olmadığını, ilk başta Trabzonspor'un daha iyi oynadığını dile getirdi. İkinci yarıda ise iyi bir oyun ortaya koyduğunu dile getirdi.

Stanojevic, takımın zamana ihtiyacı olduğunu belirtti ve "Takımın, istediğim oyunun yüzde 40'ını ortaya koyabildiğini söyleyebilirim. Maç içinde bazı zamanlar istediğim gibi oynattığımı düşünsem de şu an tam anlamıyla hedeflediğim tarzdan biraz uzakta olduğumuzu söyleyebilirim." diyerek; iyi olduklarını söylese de tam istedikleri gibi olmaları için Konyaspor'un zamanaa ihtiyacı olduğunu belirtti.