Ziraat Bakası yeniden özgün bir banka olduğunu kullanıcılarına ispatladı. Herkesin dikkatini çekecek yeni bir kredi teklifi olan Ziraat Bankası'nı kullanan vatandaşlar bir kez daha kullandıklarına mutlu oldu.

Bu kredi kimlere veriliyor?

Ziraat Bankası, bomba bir teklif olan kredinin detaylarını açıkladı! ‘Köye Dönüş’ adı altında müşterilerine 12 ay erteleme ve 84 ay vade fırsatı ile 350.000 TL faizsiz kredi kampanyasının detayları neler? Bu kredi kampanyasının detayları oldukça merak ediliyor. Peki bu krediden kimler faydalanabilecek ve bu kredi kimlere veriliyor?

Kaçırılmayacak bir fırsat

Korona virüsten sonra  toplu yaşam yerlerinden kırsal alanlara doğru bir göç var. İnsanlar son dönemlerde kırsal alanları şehir merkezinden  daha çok tercih eder hale geldi. Tatil yapmak için bile insanlarda  mekan arayışı olarak  tercih müstakil villa, bungolovlar oluyor. Tam da bu yüzden, kırsal alanlarda bir mekan arayışı içerisinde olanlar için Ziraat Bankası kaçırılmayacak bir fırsat haline dönüştü.

Uzman eller projesi destek veriyor

Ziraat Bankası kırsal alanları değerlendirerek ülke ekonomisine katkıda bulunmak isteyenlere  ‘Uzman Eller Projesi’ ile destek veriyor olup; tarım ve hayvancılık bölümünden mezun olanlar 250.000 TL hibe desteğinden faydalanma hakkına sahip oluyordu.

Faizsiz krediden faydalanabilecek

Uzman Eller Projesinden başka olarak Ziraat Bankası, belirlenmiş illerin kırsal alanlarında yaşayabilmek için fırsat sunup;  Ziraat Bankası’nın 84 ay vade ile 12 ay ertelemeli ve faizsiz 350.000 TL kredi kampanyasından faydalanabilecek.