CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu Ağrı'da mitinge katılıp vatandaşlara seslendi. Kılıçdaroğlu, hiçbir ayrım yapmadan halka çalışacaklarını ve 14 Mayıs seçimlerinin sadece bir parti seçimi değil, aynı zamanda Türkiye'nin geleceği için önemli bir karar olacağını söyledi.

Ağrılılarla buluştu

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı  İmamoğlu 14 Mayıs seçim kapsamında, miting düzenleyip; Ağrılılarla buluştu.  

Çok sayıda vatandaş katıldı

Ağrı, Dörtyol Kavşağı'nda miting düzenlendi ve mitinge yoğun ilgi gösterilip çok sayıda vatandaş katıldı.

Türkiye'nin en doğusuyla en batısı eşit olacak

Parti üyelerinin tanıtıldı ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, konuşma yaptı. İmamoğlu konuşmasında Türkiye'nin en doğusuyla en batısının eşit olması için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek vatandaşları oy kullanmaya davet etti.

"Sadece bir parti seçimi değil"

 CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, düzenlendiği mitingde, vatandaşa seslenerek;  hiçbir ayrım yapmadan halka çalışacaklarını ve 14 Mayıs seçimlerinin sadece  bir parti seçimi değil, aynı zamanda Türkiye'nin geleceği için önemli bir karar olacağını söyledi.