Seçim için seçmenlere hayati önem taşıyan bir çağrıda bulunuldu. Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, seçimler için seçmenlere deprem çağrısında bulundu.

Hayati önem taşıyor

 Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili seçmenlere deprem merkezli çağrıda bulunuldu. Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, seçmenlere hayati önem taşıyan uyarıda bulundu.

'Deprem dirençli yerleşim alanları'

Görür, vatandaşların oylarını kullanırken, Cumhurbaşkanı Adaylarından deprem dirençli yerleşim alanları için söz almalarını istedi. 

İşte Görür'ün önemli paylaşımı!

"Cumhurbaşkanı adayları hızla propagandalarına devam ediyorlar. Çok sayıda vaat ve söz veriyorlar. Lütfen deprem dirençli yerleşim alanları için söz veriniz!" diyerek bu olayın çok fazla bir önem taşıdığını ve oy kullanırken, öncelikle bunun önde olduğunu dile getirdi.  Daha sonra, bununla ilgili sesimizi duyurmamız gerektiği için kampanya başlatmayı düşüşnen görür: "Arkadaşlar, acaba sosyal medyada 'Deprem dirençli yerleşim alanları istiyoruz' kampanyası başlatabilir miyiz? Herkes neyi kullanıyorsa orada yazsın. Bugün akşama kadar vaktiniz var." diyerek; ne kadar vakitlerinin olduğunu da dile getirerek önemini de ayrıca belirtti.