Türkiye'nin merkezi, Anadolu Selçuklu Devletinin Kadim Başkenti Konya'nın tarafsız, korkusuz ve adaletli haber sitesinden öncelikle hemşehrilerime selam gönderiyorum.  Bu hemşehrinizi tanıtmak ile başlayayım, Ben Av. Halil Güven,  kökeni Konya ilinin Cihanbeyli ilçesinden olan, 1995 yılında Selçuklu ilçesinde Dünyaya gelen, 5 çocuklu bir ailenin en küçük çocuğuyum, Hukuk öğrenimimi İstanbul Aydın Üniversitesinde 2015/2019 yılları arasında gerçekleştirdim. Şu anda da aktif olarak Avukatlık mesleğimi sürdürmekteyim.

Genel yayın yönetmenimiz, müvekkilim ve saygıdeğer büyüğüm Sayın Emrah Balcı’ya öncelikle  Ülkemizin ihtiyacı olan  doğru ve tarafsız habercilik anlayışının yeniden tesis edilmesi için umut meşalesi yakmasından, alanında yetkin bir kadro ile yerel haberleri hızlı ve özverili bir şekilde  okuyucuya aktarmasından ve bugün dünden  daha başarılı olan, bu başarının katlanarak habercilikte sayısız kesime ulaşacacağı “konyahaberal” ailesine beni davet etmesinden dolayı  sizlerin nezdinde  teşekkürlerimi  iletiyorum.

Her pazartesi kısa da olsa politik, sosyal, kültürel, gündelik hayatta sık karşılaştığımız ilginizi çekecek olan uyuşmazlıklar ve hukuk konularına değineceğim. Şüphesiz ki köşe yazılarımda etik kurallara dikkat ederek siz değerli okuyuculara sadece güvenirliği olan konuları aktaracağım. Ben yazılarımı samimi ve dürüst olarak kaleme alacağım, sizlerin de köşe yazılarımı keyifle okuyacağını umuyorum. Her hafta pazartesi sadece 10 dakikanızı bu köşeye ayıracağınızdan kuşku duymuyorum

Haftaya görüşmek üzere…